Chinese pers op bezoek in Pandasia en Rhenen

Chinese pers op bezoek in Pandasia en Rhenen

Rhenen, 5 april 2017 – Vandaag heeft Ouwehands Dierenpark verschillende Chinese pers en fotografen mogen ontvangen. Robin de Lange, directeur van Ouwehands Dierenpark, vertelde hen alle ins en outs over het reuzenpandaverblijf tijdens een rondleiding door Pandasia.

Onderdeel van deze dag was ook een tour door het centrum van Rhenen onder begeleiding van o.a. de burgemeester en wethouder. Met de opvallende Beestenbus werden alle aanwezigen naar het centrum van Rhenen gebracht. De gemeente, lokale ondernemers en het Regionaal Bureau voor Toerisme hebben hun uiterste best gedaan om Wu Wen & Xing Ya volgende week een zo warm mogelijk welkom te heten. De rotondes zijn versierd met twee reuzenpanda’s van mos, er zijn veel etalages en winkels aangekleed met panda knuffels en versieringen en er is zelfs panda-gebak en panda-ijs gemaakt. Natuurlijk mocht een wandeling langs de historische Cunerakerk niet ontbreken.

Op woensdag 12 april arriveren de reuzenpanda’s Wu Wen & Xing Ya in Ouwehands Dierenpark. Vanaf de officiële opening, waarvan de datum nog bekend wordt gemaakt, zullen de reuzenpanda’s te zien zijn voor de bezoekers van het dierenpark.

Bron: Persbericht Ouwehands Dierenpark

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: