Kermis Woerden

Kermis Woerden
De Woerdensche Column

Woerden, woensdag 29 maart 2017 – Al bijna ruim een jaar zijn we ermee bezig: de KoningsKermis van Woerden. Dit jaar begint de kermis op vrijdag 21 april om 13.00 uur en dan is het 50 plus middag. Alle 50 plussers van Woerden (ja dus ook Harmelen, Kamerik en Zegveld plus De Meije) mogen gratis in de meeste attracties. Ze krijgen van ons gratis poffertjes, oliebollen en een ijsje toe! Waarom doen wij dit? Toen Koningsdag een aantal jaar geleden werd vernieuwd, hebben we met z’n allen besloten dat Koningsdag voor iedereen is, zo ook de KoningsKermis. Er wordt voor alle leeftijden iets georganiseerd en dat is zeker goed! Wanneer je 50 plus bent en je ding doet, wellicht kinderen hebt en een baan of topfunctie of juist kinderen en homemanager bent, ben je non-stop bezig. Vorig jaar hebben wij dit voor de eerste keer gedaan samen met de exploitanten. De grap was dat mensen het niet geloofden. We hadden uiteindelijk ongeveer 500 man. We hopen nu op een verdubbeling en natuurlijk lekker weer.

Dus wat kunt u verwachten op die middag? Muziek van toen (en nu) en gratis in bijna alle attracties als je 50 plus bent. Als je wilt schieten, horloges graaien, etc. dan dient er wel betaald te worden. Natuurlijk zijn kids ook welkom, maar voor hen is het niet gratis. Dit is echt voor u. Dit jaar hebben wij de leeftijd omlaag gedaan, want veel 50+-ers komen niet op een kermis. Wellicht met hun kind maar niet meer om zelf plezier te maken.

Het mooie maar ook het dankbare van wat wij organiseren, is dat wij mensen oprecht gelukkig zien worden. Mensen voelen zich gewoon weer even jong. Ze waren vergeten dat ze het nog in zich hadden. En het belangrijkste wat wij hen graag willen meegeven is dat wanneer je boven de 50 bent zo meetelt. Je doet er toe! 50 is het nieuwe 40, 60 het nieuwe 50 en 70 het nieuwe 60! Leeftijd doet er niet toe: hoe jong voel jij jezelf? En zeker voor mensen ouder dan 75. Dan bepaal je toch zeker zelf wel hoe oud u zich voelt. Verander de wereld begin bij jezelf en aangezien dit heel erg dichtbij ons ligt is het soms makkelijk om de wereld en in dit geval Woerden een beetje leuker, gezelliger en mooier te maken.

Dus zeg het tegen je ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, geef het door en schrijf het in uw agenda: vrijdag 21 april staat ze iets ontzettend leuks te wachten. Kermis is voor jong en oud!

Martin Damen

Bron: Woerdensecourant.nl

Attracties Koningskermis Woerden 21 t/m 27 april 2017 Klik hier

Volg Kermis.wordpress.com op en

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: