Reuzenrad twee jaar lang toeristische opsteker voor Gasselte

Reuzenrad twee jaar lang toeristische opsteker voor Gasselte

Gasselte, 21 februari 2017 – Het plaatsen van een reuzenrad op het speelveld op de kruising van de Johan Hilbinglaan en de Schulte Alinghlaan in Gasselte is een toeristische opsteker voor Gasselte.Dat vinden veel inwoners van het dorp. Zij juichen het plan dan ook van harte toe. In eerste instantie is een vergunning afgegeven voor de duur van twee jaar.

De werkzaamheden gaan donderdag 23 februari van start. Tussen 14.00 en 16.00 uur vinden allerhande feestelijke activiteiten plaats voor de kinderen. Ze kunnen zich al dan niet geschminkt uitleven op een springkussen. Volgens een woordvoerder van CVM BV, het bedrijf dat het reuzenrad gaat plaatsen, is ook Jan Hoekema aanwezig. Hij is benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Aa en Hunze.

Het reuzenrad is volgens de dorpelingen zeer gewenst. Voor de jeugd is namelijk niet zo veel te doen in het dorp. De attractie zorgt voor wat vertier. De inwoners en ondernemers hopen dat de attractie ook toeristen naar het dorp trekt. Vanuit het reuzenrad kunnen de bezoekers in ieder geval tot aan natuurgebied het Drouwenerzand kijken. Het is daarmee vergelijkbaar met bijvoorbeeld een attractie als Poolshoogte bij Odoorn.

Bron: Kanaalstreek.nl

Zie ook:
Meul’ndobbegie Gasselte draait media rad voor de ogen

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , ,

Eén reactie to “Reuzenrad twee jaar lang toeristische opsteker voor Gasselte”

  1. Maurice Says:

    Hahahahaha hahahaha hahahaha wat lollig wou ik er nu net in vader heeft het geld gepind komen we aan in gasselte en zien we een reuzenrad nou dacht het niet we zijn heel gasselte door gereden leuke grap hoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: