Groot Kerstcircus Den Haag

Groot Kerstcircus Den Haag

Den Haag – Het is één van de oudste Kerstcircussen van Nederland. Groot Kerstcircus Den Haag vindt dit jaar van 24 december t/m 8 januari plaats op het Malieveld. Tijdens de kerstvakantie vindt alweer de 18de editie van Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld, de derde editie onder beheer van Hillenaar Events. Opnieuw wordt de absolute wereldtop uitgenodigd voor deze productie die geschikt is voor het hele gezin. Spectaculaire acrobatiek, humor en dieren zorgen samen met de nieuwste special effects voor een onvergetelijke ervaring die uitstekend past bij de kerstvakantie.

Groot Kerstcircus Den Haag is inmiddels van vaste waarde als het gaat om familie vermaak in de kerstvakantie. Voor tienduizenden mensen is het een traditie geworden om jaarlijks onze voorstelling te bezoeken. En niet zonder reden. Keer op keer wordt in heel Europa en ver daarbuiten gezocht naar spraakmakende nummers die in deze vorm nooit eerder in Nederland te zien waren. Het gebruikte tentencomplex is bovendien ‘state of the art’, garandeert optimaal comfort en is volledig in kerstsfeer gedecoreerd. De afgelopen jaren werden regelrechte wereldsensaties in de hofstad gepresenteerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ‘menselijke kanonskogel’ en spectaculaire acrobatiek op een ‘rad des doods’. Ook voor de komende editie van Groot Kerstcircus Den Haag – van 24 december t/m 8 januari op het Malieveld – komen weer bijzondere artiesten naar Nederland. Zodra de definitieve line up rond is, wordt deze op de site geplaatst. De voorverkoop voor Groot Kerstcircus Den Haag start medio september 2016.

Overname
Hillenaar Events heeft Groot Kerstcircus Den Haag in 2014 overgenomen van de vorige producenten. Deze overname ging gepaard met forse investeringen in materiaal, marketing en productie. Nog meer dan voorheen wordt de nadruk gelegd op unieke en spraakmakende acts. Maar ook de verpakking van de voorstelling is belangrijk. Choreografie, muziek en kostuums zijn minstens zo belangrijk als de getoonde acts. Een gespecialiseerde regisseur maakt van alle losse nummers een geheel zodat de show jong en oud boeit van de eerste tot de laatste minuut. Ook de marketing is onder de loep genomen. De afgelopen jaren hebben grote bedrijven en organisaties als T-Mobile, Mona, de ANWB en ING hun naam aan Groot Kerstcircus Den Haag verbonden. Speciaal voor klanten werden unieke joint promotions vormgegeven en kwam een volledig nieuwe doelgroep met het circus in aanraking. Met vele uitverkochte shows als resultaat.

Bron & meer informatie: Hillenaarevents.nl (25-10-2016)

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: