Winter Village Laren 26 november 2016 t/m 08 januari 2017

Winter Village Laren 26 november 2016 t/m 08 januari 2017

Laren – Van 26 november 2016 t/m 08 januari 2017 bent u weer van harte welkom om bij ons in het centrum van Laren (NH) te komen schaatsen!

‘Winter Village Laren’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest aansprekende Larense winterevenementen. Jaarlijks trekt de ijsbaan zo’n 25.000 bezoekers. De sfeervolle ijsbaan staat vooral bekend om haar intense gezelligheid, veelzijdige faciliteiten en uitstekende horecavoorzieningen.

‘Winter Village Laren’ biedt inwoners van de regio Gooi & omstreken de mogelijkheid elkaar op een informele en sportieve wijze te ontmoeten. Jong en oud zet hier regelmatig z’n beste schaatsbeentje voor. Sommigen van hen maken voor het eerst kennis met de schaatssport, anderen trekken hun baantjes om de schaatskunst niet te verleren…

De ijsbaan draagt bij aan het in ere houden van een oeroude Nederlandse traditie. ‘Winter Village Laren’ bevordert bovendien de beweging van zowel kinderen als volwassenen en laat deze beseffen dat (gezamenlijk) sporten leuk kan zijn.

Bezoekers kunnen gedurende 7 weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen als o.a. schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, een kerstmarkt, familie- en bedrijfsontvangsten.

Bron & meer informatie: www.wintervillagelaren.nl (03-11-2016)

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: