Het Limburgs Kerstcircus presenteert: Le Cirque du Toon

Het Limburgs Kerstcircus presenteert: Le Cirque du Toon

Sittard-Geleen – Het Limburgs Kerstcircus eert Toon Hermans middels de unieke circusvoorstelling Cirque du Toon in een warme circuskathedraal in Sittard-Geleen. Een circusvoorstelling in een warme Carrésfeer vol humor, betoveringen en spektakel. De show vol verrassingen verenigt de crème de la crème van de internationale circuswereld, variété en theater met de doldwaze humor, kolder en muziek van Toon Hermans.

Toon voelde zich diep van binnen een ware circusartiest, een clown en haalde veel inspiratie voor zijn Onemanshows uit het tijdloze en klassieke amusement van het circus. Nu, tijdens het honderdste geboortejaar van Toon, brengt het circus een ode aan Toon. Cirque du Toon is een circusvoorstelling vol puur vermaak doorspekt met de humor en de poëzie van Toon. Unieke acts met verrassend weinig middelen (want soms heb je genoeg aan een hoepel of in Toon’s geval een stoel of een gordijn) worden afgewisseld met moderne spektakelstukken vol passie en hoempapa en kleine acts met een lach en een traan. Stuk voor stuk brengen de acts in een wervelende familie voorstelling een eerbetoon aan alle facetten van de bijzondere mens Toon Hermans.

Laat je bij Cirque du Toon meevoeren in een tijdloze betovering van verrassend ‘oer’theater. Want ook al is het buiten koud, in de grote speeltent zullen de internationale artiesten de tent met hun kunsten verwarmen. Ook al is het leven in onbalans en de wereld in wrevel, dit circus maakt de verwondering weer in je wakker. Kruip dicht op de piste, ontdek de ziel van het circus en voel de positieve levensenergie van Toon.

Cirque du Toon bezorgt het hele gezin een magische Kerst!

ARTIESTEN LIMBURGS KERSTCIRCUS LE CIRQUE DU TOON

Le CIRQUE DU TOON is een productie van de Gemeente Sittard-Geleen naar een idee en initiatief van Sjef Schurgers ( gemeentelijk multi organisator van alle grote evenementen in deze gemeente). Uitvoerend producent is Robert Ronday en de regie van deze unieke productie is in handen van de inmiddels bekende Circus- en theater regisseur Marc Boon.


Toon Hermans en Clown Popov

– JAN VAN DYCKE – Belgisch humorist vierde triomfen in het befaamde Circus Roncalli en het Apollo Variete. Lachen om eenvoudige maar doldwaze humor van de bovenste plank.
– ANTON MONASTYRSKY – Hoela hoep van een man ! Uniek en getuigt van grote klasse. Met diverse awards bekroond is deze jonge artiest uit Moskou.
– DUO DELTAI – Twee oersterke kracht acrobaten uit Hongarije. U zit op het puntje van uw stoel. Doe dat maar eens na.
– MIKE FREEMAN – SANGER – wie is er slimmer de honden of het baasje ? Een vrolijke dressuur uit Engeland.
– KAI LE CLERC – uit Zwiterland zet de wereld op zijn kop. Up side down kijkt u mee hoog in de circuskoepel.
– ROSA VAN DER VIJVER – Deze Nederlandse zandprinses laat u verbazen door haar bijzondere zandtekeningen. Een hommage in zand aan de wereld van TOON.
– JUSTIN RONDAY – Jong en gepassioneerd. Hij neemt u mee in zijn wereld van het mysterie of illusions.
– ARMANDO & MARQUI PAUWELS – nostalgische clowns in een kolderieke entree. Dus lachen maar. Spanje en Frankrijk.
– JOHNNY FILION – Deze Canadees brengt u “echte” Toon Humor kinderlijk eenvoudig maar echt om te lachen. Lacht u mee ? Uit het beroemde Cirque Du Soleil.
– ROBERT RONDAY – gastheer en spreekstalmeester. “The Voice” van het Circus.

Een eenmalige unieke voorstelling. Ontvangst in een sfeervolle spiegeltent met doorloop in de buffet foyer met Circuselementen naar de intieme met kroonluchters verlichte circustent met veel rood en pluche.

BELEEF HET… KOMT DAT ZIEN… KOMT DAT ZIEN… DIT MAG U NIET MISSEN !

Bron & meer informatie: Limburgskerstcircus.nl (16-11-2016)

Links:
www.limburgskerstcircus.nl
www.facebook.com/limburgskerstcircus

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: