Kermis Elsloo, een feest voor jong & oud!

Kermis Elsloo, een feest voor jong & oud!

Stein – Eindelijk is het dan zover, de vernieuwde kermis in Elsloo gaat aanstaande zaterdag met een ‘knallende’ opening van start. Een kakofonie van geluid, heerlijke geuren en duizenden gekleurde lampjes vormen de aantrekkingskracht van dit feest. Of u nou komt voor actieve deelname of om de sfeer te proeven, van zaterdag 29 oktober t/m dinsdag 1 november is het Dorine Verschureplein dé ontmoetingsplek.

Kom je Kermis€uros snel halen want op=op
Zaterdag kan de basisschooljeugd vanaf 13.00 uur, met de flyer die ze op school hebben ontvangen, in het Maaslandcentrum hun 3 Kermis€uros afhalen. Maar ook voor de allerkleinste zijn er Kermis€uros beschikbaar. Kom wel op tijd want op = op! Elke Kermis€uro is goed voor 1 Euro korting bij een zaak naar keuze. Eén bon is geldig op zaterdag en twee op maandag.

Een knallende opening
Omstreeks 13.45 uur gaat de jeugd in optocht naar het kermissterrein, begeleidt door Fanfare De Maasgalm, Starlight en Regiment D’Arberg. Om 14.00 uur wordt de kermis officieel geopend door burgemeester Leurs en wethouder Van Mulken. Gevolgd door het afvuren van enkele kamerschoten door Stichting Aelserlei. Dus komt dat zien!

Voor ieder wat wils
Op het terrein komt een mooie en gevarieerde kermis te staan, met onder meer de autoscooter, de wip Wild Thing, de Laguna rupsbaan, de buggy’s, babysport en diverse spelzaken. Ook aan de inwendige mens is uiteraard gedacht. Talrijke kermislekkernijen zijn verkrijgbaar zoals gebrande noten, suikerspin of ander snoepgoed. Gaat u liever voor een hartige snack, dan biedt de viskraam uitkomst.

Op zondag is de bekende clown Milko aanwezig. Als clown en voormalig directeur van het Nederlands Nationaal circus Herman Renz, maakt hij als geen ander het publiek aan het lachen.

Op dinsdagavond zullen vanaf 18.30 uur Olaf en Elsa van Frozen de kermis bezoeken. Zij verheugen zich op de kermis in Elsloo en staan te popelen om de jeugd van Esloo te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

Kortom, de vernieuwde kermis in Elsloo mag u niet missen. Wij wensen u veel plezier!

Bron: Gemeente Stein (20-10-2016)

Attracties Kermis Elsloo 29 oktober t/m 01 november 2016 Klik hier

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: