Kermis Den Burg is in aantocht

Kermis Den Burg is in aantocht

Den Burg – De Groeneplaats in Den Burg is vanaf woensdag vijf dagen lang het toneel van de kermis. Met een nieuwe partij krijgt de kermis een iets andere invulling met het behoud van het verwachte spektakel.

Op de Groeneplaats worden ruim twintig zaken opgebouwd. Voor de oudere jeugd staan er een autoscooter, Crazy Dance Machine, Disco Train en Break Dance klaar. Voor de jongere kermisbezoekers staan er een draaimolen, minicars en Mega Salto Trampoline opgesteld. “Altijd prijs”geldt voor de kleinsten bij de Skeeball, eendjes vissen en lijntrek. De behendigheid kan door de volwassenen worden getest bij de Grand Pusher, grijpkranen en de schietsalon. De oliebollen, suikerspinnen en nougatkraam zorgen voor het stillen van de hongerige magen en de lekkere trek. Donderdag 14 juli komen de Minions naar de kermis. Vanaf 15.00 uur zijn ze aanwezig voor een meet and greet met de kermisbezoekers.

De openingstijden van de kermis zijn van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. Voor korting kan men kijken op kermiskorting.nl en in de vakantiekrant. Daar staan bonnen die recht geven op een leuke korting op de toegangsbewijzen van allerlei attracties. De traditionele vuurwerkshow is op zaterdagavond 16 juli, deze wordt gehouden vanaf 23.00 uur op de ijsbaan in Den Burg. De kermis duurt tot en met zondag 17 juli, daarna vertrekt de karavaan richting De Koog.

Bron: Texelsecourant.nl (09-07-2016)

Attracties Kermis Texel Den Burg 13 t/m 17 juli 2016 Klik hier
Attracties Kermis Texel De Koog 19 t/m 24 juli 2016 Klik hier

Volg Kermis.wordpress.com op en

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: