Kermis in Nieuwegein

Kermis in Nieuwegein
Kermis Nieuwegein 25 t/m 29 mei 2016

Nieuwegein, woensdag 18 mei 2016 – In de binnenstad van Nieuwegein zal woensdag 25 mei tot en met zondag 29 mei weer een gezellige kermis worden gehouden op de grote parkeerplaats nabij winkelcentrum Cityplaza (P-West) in de binnenstad, tussen de Hage-, Schouw- en Spoorstede.

Speciale gast is op zaterdag 28 mei Jort Knotter. Knotter speelt Job in GTST en zal die avond om 19.00 uur aanwezig zijn. Voor de kleintjes komen op woensdag 25 mei om 15.00 uur Dora en Diego.

Er zijn veel attracties voor zowel jong en oud waaronder: Botsauto’s, ballenfontein, de Booster, Breakdance, blikken gooien, de Euroball, Funhouse Central Park, diverse spelletjes, Hollywood Star etc. En veel kraampjes met lekkernijen. De kermis is geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur. Alleen de laatste dag is de kermis open tot 20.00 uur.

De wegen en het parkeerterrein rondom de kermis blijven gewoon toegankelijk, met uitzondering van de Spoorstede. Wel zijn er gedurende de kermis minder parkeerplaatsen op P-west beschikbaar. De gratis fietsenstalling bij P-West is gedurende de openstelling van de kermis ’s avonds extra geopend. Op het terrein geldt tussen woensdag 25 mei vanaf 7.00 uur en maandag 30 mei tot 12.00 uur een parkeerverbod en een wegsleepregeling.

Bron: www.pen.nl

Attracties Kermis Nieuwegein 25 t/m 29 mei 2016 Klik hier

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: