Nieuwe attractie Wild Wings geopend in Duinrell

Nieuwe attractie Wild Wings geopend in Duinrell

Wassenaar, donderdag 21 april 2016 – Onder grote belangstelling werd vandaag de nieuwe vliegattractie Wild Wings op sensationele wijze op Duinrell geopend. Voorafgaand aan de ingebruikname van deze attractie vond er een air show plaats, die nog niet eerder in de Randstad is vertoond. Frank Versteegh, Nederlands bekendste aerobatics vliegenier (kunstvlieger), presenteerde deze show in zijn functie van ambassadeur van Wild Wings.

Vier Wingsuit Skydivers sprongen op ongeveer drie kilometer hoogte vanuit een helikopter en maakten met een vaart van 200 kilometer duikelingen over elkaar (aerobatic moves), waarna zij op de grond voor de nieuwe attractie landden. Dit was het startsein voor Roderick en Philip van Zuylen om de eerste officiële ride van Wild Wings met Frank Versteegh en een aantal jonge gasten van Duinrell aan boord in beweging te zetten.

Wild Wings is een buitengewone vliegattractie met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen).

Gezien de reacties bij de vorige week gehouden try-outs blijkt Wild Wings een grote aanwinst voor Duinrell te zijn.

Bron: Persbericht Duinrell

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: