Wentjerdruim Sittard 11 december 2015 t/m 03 januari 2016

Wentjerdruim Sittard 11 december 2015 t/m 03 januari 2016
Wentjerdruim Sittard 2015-2016

Sittard – Beleef kerst in Sittard tijdens Wèntjerdruim 2015! Welkom in Sittard van 11 december tot en met 3 januari 2016! De Sittardse binnenstad wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wederom omgetoverd tot een intieme winterstad. De voorbereidingen hiertoe zijn in volle gang!

Waarom Wèntjerdruim Sittard?
• Wèntjerdruim is een winterse droomwereld, met een sfeervol verlichte Markt en een binnenstad gevuld met een bijzonder aantrekkelijk palet aan horecagelegenheden en unieke winkels afgewisseld met bekende nationale en internationale ketens, allemaal aangekleed in een feestelijke wintersfeer.
• Met fraai versierde gevels en winterbomen en een aantal leuke kinderattracties op de prachtige historische Markt. Overal in de binnenstad zijn leuke activiteiten in wintersfeer, met muziek en live optredens georganiseerd in een bijzondere samenwerking tussen horecaondernemers, het centrummanagement en de lokale ondernemers.
• Wèntjerdruim maakt van Sittard de allerleukste winterstad, waar elke dag van alles te beleven valt èn waar je de mooiste verrassingen vindt voor onder de kerstboom.
Dus kom naar Sittard, daar staat genieten voorop! Voor meer informatie: www.wentjerdruim.nl.

Wèntjerdruim, winters genieten in Sittard

16/10/2015

Sittard – Het centrum van Sittard is een heerlijke plek voor mensen die oog hebben voor wat mooi, aangenaam en smakelijk is. Dé plek om je te laten verrassen door bijzondere speciaalzaakjes en gastvrije horeca in het sfeervolle decor van een eeuwenoude binnenstad. Sittard fonkelt en sprankelt tijdens de winter met o.a. een overdekte ijsbaan en kerstmarkt op de Markt, het Limburgs Kerstcircus, live-muziek in de winkelstraten en speciale winterse wandelingen. Hou onze website, Facebook en Twitter in de gaten voor het laatste nieuws van Wentjerdruim!

Bron & meer informatie: www.wentjerdruim.nl (19-10-2015)

Volg Kermis.wordpress.com op en

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: