Efteling viert eerste Koningsdag

Efteling viert eerste Koningsdag

26-04-2014 00:45

 photo eftelingkoningsdag1_zps953ab4e5.jpg

Kaatsheuvel – Op zaterdag 26 april viert Nederland de allereerste Nationale Koningsdag sinds Koning Willem-Alexander de troon besteeg. Met diverse subtiele acties en bijzondere souvenirs krijgt ook de Efteling een oranje tintje om dit feest met de rest van het land mee te vieren. Zo is het hotel in de nachtelijke uurtjes oranje verlicht.

 photo eftelingkoningsdag4_zpse4c409ac.jpg

In de souvenirwinkels Jokie’s Wereld en Efteldingen zijn oranje t-shirts te koop met daarop de afbeeldingen van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, maar dan geheel in Carnaval Festival-stijl, inclusief een bijhorende ronde rode neus. De shirts kosten 9,95 Euro en zijn in alle maten verkrijgbaar, Uiteraard wel als Limited Edition. Van dezelfde afbeelding met de karikatuurtjes is ook een sticker gedrukt, deze is in genoemde winkels te koop voor 50 cent.

 photo eftelingkoningsdag2_zps53a32692.jpg

De Carnaval Festival-versie van het koningspaar is sinds gisteren ook te ontdekken in de nieuwe oranje-banner die de Efteling voor haar Facebook-pagina heeft laten maken. Alle vaandels zijn oranje gekleurd en iedereen wordt een fijne Koningsdag toegewenst. Op het bordes van Het Huis van de Vijf Zintuigen is het koningskoppel te vinden, al zwaaiend naar de bezoekers die nog komen gaan.

Tot slot is ook op de Efteling Webshop een speciale Konings-actie te vinden: tot en met 27 april worden alle bestellingen gratis verzonden indien de actiecode ‘Koning’ wordt ingevuld.

 photo eftelingkoningsdag3_zps51244618.jpg

Bron: Facebook Efteling / Twitter Efteling

Gelezen op: Vijfzintuigen.nl

www.vijfzintuigen.nl

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: