Vinçotte werpt aantijgingen fraude keuring kermisattracties van zich af

Vinçotte werpt aantijgingen fraude keuring kermisattracties van zich af
Bedrijf roept op tot onafhankelijk onderzoek

Persverklaring

Breda, 15 januari 2013 – Naar aanleiding van negatieve berichten in de media over vermeende fraude bij keuringen van kermisattracties verklaart Vinçotte Nederland dat zij zich op geen enkele manier in de beeldvorming herkent. Zij werpt de aantijgingen over fraude dan ook ver van zich af. Het bedrijf roept op tot een onafhankelijk onderzoek om de onderste steen boven te krijgen en verklaart hieraan volledig mee te zullen werken.

Vinçotte wijst er met klem op dat de in de media genoemde inval van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) niét bij haar heeft plaatsgevonden. “De NVWA is de enige organisatie die kan bevestigen dat ons geen enkele blaam treft”, aldus directeur Francis Leemans. “Helaas loopt er momenteel een justitieel onderzoek tegen een collega-bedrijf waardoor de NVWA hierover geen uitspraken kan doen.”

“Wij betreuren het ten zeerste dat incorrecte berichtgeving de reputatie van Vinçotte aantast”, gaat directeur Leemans verder. “Daarom roepen wij nadrukkelijk op tot een onafhankelijk onderzoek dat de integriteit van Vinçotte zal onderstrepen.”

Vinçotte houdt zich sinds 1988 in Nederland bezig met inspecties, controle, certificatie en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. De dienstverlening bestaat uit inspectiediensten die gericht zijn op de integriteit van constructies, installaties, apparaten, machines en gebouwen.

Bron: Vincotte.nl

http://www.vincotte.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: