Kermis in het stadshart van Vlissingen

Kermis in het stadshart van Vlissingen

Gepubliceerd op 12 juli 2011

Van vrijdag 15 juli t/m zondag 24 juli 2011 vindt de jaarlijkse kermis weer plaats in het bruisende stadshart van Vlissingen. De kermis is dit jaar anders ingedeeld en gezelliger van opzet. De kermis staat op het Arsenaalplein, de Zeilmarkt, het gedeeltelijk vernieuwde Bellamypark, het De Ruyterplein, de Nieuwendijk en de Spuistraat. Met zo’n 35 attracties behoort de kermis van Vlissingen tot één van de grootste kermissen van Zeeland. Niet voor niets komen er jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers op af.

Openingsactie
Vrijdag 15 juli kunt u tussen 14.00 tot 19.00 uur alle attracties proberen voor één euro.

Blauwe maandag
Ook dit jaar staat de maandag, 18 juli, weer in het teken van Hollandse muziek.

Groot vuurwerkspektakel
Op donderdag 21 juli wordt om 22.30 uur traditiegetrouw een vuurwerkspektakel afgestoken vanaf een ponton op de Westerschelde. Na het vuurwerk nodigen de vele terrassen u uit om de avond in sfeer af te sluiten. Dit is de enige avond dat de kermis op het Bellamypark en de Nieuwendijk tot 01.00 uur open is. De rest van de kermis sluit deze avond om 00.00 uur.

Familiedag
Op de laatste dag van de kermis, zondag 24 juli, valt er van alles te beleven voor jong én oud tijdens de gezellige familiedag. Deze laatste dag wilt u niet missen!

Openingstijden
De kermis vindt plaats van 15 t/m 24 juli. De attracties zijn iedere dag vanaf 13.00 uur geopend, maar vanaf 11.00 uur kunt u er terecht voor enkele kinderattracties en voor “de zuurstok en de oliebol”. Elke dag wordt het kermisterrein om 12.00 uur afgesloten voor verkeer. De kermis is iedere avond tot 24.00 uur geopend (de attracties op het Arsenaalplein en de Zeilmarkt sluiten om 22.30 uur).

Heel veel plezier op de gezelligste kermis van Zeeland!

Zie ook: www.vlissingen.nl/kermis

Bron: www.vlissingen.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: