Pretparken hebben zin in de zomer

Pretparken hebben zin in de zomer

In diverse pretparken zijn de zomeravonden extra lang. Ze hebben er allemaal hun eigen namen voor: Zeven Mijls Zomer, Midzomeravonden, Summer Nights en Nocturnes. De Efteling is langer open van 11 juli tot en met 28 augustus: op week- en zondagen tot acht uur en op zaterdagen zelfs tot middernacht. Het pretpark in Kaatsheuvel biedt op de zaterdagen een vol entertainmentprogramma met artiesten als Thomas Berge, Danny de Munk, Belle Perez en de 3J’s. 
 
Toverland in Sevenum is op drie Midzomeravonden tot elf uur geopend: op de zaterdagen 30 juli en 6 en 13 augustus. Sambamuziek, Afrikaanse drums en een vuurwerk zorgen voor een zomersfeer. Walibi Holland in Biddinghuizen heeft vier muzikale Summer Nights: op 27 juli, 3, 10 en 17 augustus. Zusje Walibi Belgium bij Brussel organiseert vijf Zomernocturnes op de zaterdagen van 16 juli tot en met 13 augustus. Beide Walibi-parken zijn die avonden open tot elf uur en eindigen de zomeravonden met een vuurwerks how.

In Duinrell in Wassenaar is tot 28 augustus in het Zomertheater de s how Musical Dream te zien. In deze voorstelling, die driemaal per dag wordt opgevoerd, kunnen de gasten een liedjesselectie uit de populairste musicals van vroeger en nu horen, waaronder Mary Poppins, The Lion King, The Sound of Music, Grease en Dirty Dancing.

Attractiepark Slagharen biedt de gasten vanaf 23 juli twee extra evenementen: het Zuid-Amerikaans Zomercarnaval en minimusical Fantasia. Van 23 juli tot en met 14 augustus is het park elke avond tot negen uur ’s avonds open. Elke dag wordt afgesloten met een vrolijke streetparade in Zuid- Amerikaanse carnavalssferen. Avonturenpark Hellendoorn heeft tot en met 4 september dagelijks de stunts how Excalibur, waarin twee kinderen de ruïne van een oud kasteel ontdekken. Door het uitspreken van een oude spreuk komt de legende van het zwaard Excalibur tot leven en daarmee ontwaakt een wereld van ridders en tovenaars.
 
Actuele en uitgebreide informatie over zomeractiviteiten in de grote pretparken is te vinden op parkplanet.nl. Op deze onafhankelijke en informatieve websitestaat ook per attractiepark informatie over openingstijden, entreeprijzen, routes en attracties.

Woensdag 06 Juli 2011

Bron: www.tourpress.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: