Peelse kermis geeft helikoptervlucht weg

Peelse kermis geeft helikoptervlucht weg

donderdag, 23 jun 2011 – 9:03

ODILIAPEEL – Naast de autoscooter, touwtje trekken en de draaimolen komt de Peelse kermis dit jaar met een nieuwe attractie: Walking Street Funhouse. Bram van Daal van de jongerenraad van Odiliapeel is hier erg trots op. “Walking street is een extraatje voor de kermis, we vinden deze attractie een echte toevoeging.” De kermis wordt vrijdag om 17:00 uur officieel geopend met een woordje van de burgemeester.

Echte prijzen winnen kan ook al. “Of je nu gaat touwtje trekken of in de botsauto’s gaat, bij elke attractie krijg je een lootje voor de loterij”, legt Van Daal uit, “hier vul je je gegevens op in en gooi je hem in de bus. Op maandag en zaterdag vindt de trekking van de loterij plaats.” De hoofdprijs: een helikoptervlucht. Daarnaast zijn er ook andere prijzen, zoals tegoedbonnen, voor een kappersbeurt of boerengolf spelen met vrienden.

Samen met de Peelse horeca organiseert de Jongerenraad het programma in de kermistent. “Het programma is samengesteld voor jong en oud”, vertelt Van Daal. “Zo proberen we iedereen bij de kermis te betrekken om de eenheid in de Peel te behouden.” Vrijdagavond staan de activiteiten in de tent in het thema van de jaren negentig en zaterdag zal er vooral rockmuziek uit de boxen klinken. Maandagmiddag is er een liederenmatinee onder begeleiding van accordeonmuziek. Voor talentenjagers is er zondagmiddag ‘Peel’s got talent’.

Bron: www.uden.kliknieuws.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: