Vier Pasen in de Waarbeek!

Vier Pasen in de Waarbeek!

Natuurlijk staat ook familiepretpark de Waarbeek aankomend weekend in het teken van Ppasen. Gasten die dit weekend naar het park komen worden ontvangen door enthousiaste paashazen waarmee kinderen op de foto mogen of samen een ritje in een van de spannende attracties!. Kom in de middag op het prachtig versierde plein paaseieren schilderen, of kleur samen met Twekky de gaafste paaskleurplaten in!
En natuurlijk zullen die heerlijke paaseieren niet ontbreken… Twekky en de paashazen kunnen niet wachten totdat jij er bent!

De Waarbeek
Op een steenworp afstand van Hengelo en Enschede, ligt midden in het Twentse "Familiepark De Waarbeek". Dit nostalgische familiepretpark is ouderwets gezellig en uitermate geschikt voor een geweldig dagje uit. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven kinderen met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit! Toiletgebruik is op het park is gratis en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. (Parkeerkosten per dag slechts € 3,-)

Het pretpark
De Waarbeek biedt u kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Toffe Twister, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de nieuwe Muizenstad, een reuze Knikkerbaan en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er zelfs een eigen veilige speciale speeltuin met junior Draaimolen. Het park wordt nog gezelliger gemaakt met het dagelijkse live entertainment dat bestaat uit een spannende avonturenshow, leuke dansjes en grappige typetjes bij de attracties!

Nieuw in 2011
In 2011 is de Waarbeek weer verder uitgebreid! Zo is er een muizenstad geopend, en wordt er hard gewerkt aan een supertoffe knikkerbaan!

Openingstijden
De Waarbeek is op Goede Vrijdag, Zaterdag 23 April, 1e Paasdag en 2e Paasdag geopend van 10.00- 17.00. Voor meer info: www.waarbeek.nl

Bron: Persbericht De Waarbeek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: