Kermis Fun Future 2011 wordt groot(s) vermaak

Kermis Fun Future 2011 wordt groot(s) vermaak

Door: Frans Witteman | woensdag 23 februari 2011 13:12

Inversionxxlff1103

Spacerollerdropzoneff1101

Walkingwaterballsff1102

VIJFHUIZEN – De voorjaarskermis Fun Future wordt groot(s) vermaak voor jong en oud. Het reizend pretpark staat van 27 mei tot en met 5 juni op het parkeerterrein van de voormalige Floriade bij Vijfhuizen. Nieuwe en spectaculaire attracties zijn de Inversion XXL en de Space Roller. Enorme machines die mensen met lef in hun lijf op grote hoogte over de kop laten tollen. Beide attracties zijn nieuw voor Nederland.

Ook een glazen doolhof en de drie verdiepingen tellende attractie Indiana Jones met vele hindernissen zijn nieuw op Fun Future. Zeker is dat de achtbaan Wilde Muis met zijn draaiende gondels weer present is. Ook voor het eerst dit jaar is de attractie Walking Waterballs aanwezig. Grote opblaasbare ballen waar je in kunt lopen, draaien en liggen in het water. Zonder nat te worden uiteraard. Daarnaast zijn er voor de kinderen attracties als draaimolens, buggy’s, trampolines en Baby Flug.

Fun Future belooft een mooie mix van attracties te worden zodat iedereen zich kan vermaken. Of dat nu is met de attracties of met een drankje in de nostalgische poffertjeskraam of in het kermiscafé of de vele lekkernijen die op het evenement te vinden zijn. De jaarmarkt was vorig jaar een proef. Niet bijster geslaagd vanwege het niet nakomen van afspraken door de organisator. “Met een andere organisator en veel meer kramen wordt het dit jaar een spetterende jaarmarkt. Uit alles blijkt dat zowel de gemeente als de exploitanten vertrouwen hebben in Fun Future 2011 dat een geweldige editie gaat worden”, laat mede-organisator Frank Vale met enige trots weten.

Bron: Hoofddorpsecourant.nl

Zie ook: Attractielijst Fun Future 2011

www.funfuture.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: