Voorjaarskermis Raalte verplaatst

Voorjaarskermis Raalte verplaatst

door Raymond Korse

maandag 01 maart 2010 | 20:35 |
Laatst bijgewerkt op: maandag 01 maart 2010 | 20:36

RAALTE – In verband met de werkzaamheden aan de Domineeskamp, wijkt de voorjaarskermis dit jaar uit naar de Klompenmakershof en Schapenstraat. De gemeente Raalte geeft daarvoor eenmalig een vergunning af voor deze plek.

De omwonenden zijn inmiddels geïnformeerd over deze verandering. ,,We zijn ons ervan bewust dat de kermis voor u geluidsoverlast zal geven. Ook zijn de parkeerplaatsen voor vergunninghouders op dat moment niet beschikbaar”, schrijft de gemeente in een brief aan buurtbewoners en bedrijven in de omgeving. De gemeente benadrukt dat de gekozen locaties niet geschikt zijn als permanente locatie voor een kermis.

,,Maar we vonden ook dat we de inwoners van Raalte de voorjaarskermis niet kunnen onthouden. Om die reden willen wij voor een keer uitwijken naar deze locatie.” Volgend jaar zal de kermis gewoon op de Domineeskamp plaatshebben. De kermis wordt elk jaar georganiseerd door het Raalter Ondernemers Verbond (ROV). De voorjaarskermis wordt dit jaar gehouden van 7 tot en met 11 april, de opbouw begint om dinsdag 6 april. Maandag 12 april wordt de kermis afgebroken en wordt het hele terrein schoon opgeleverd.

Voor de kermis wordt nog een evenementenvergunning verleend door de gemeente, omwonenden kunnen daartegen bezwaar maken.

Bron: De Stentor

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: