Meikermis in Groningen

Meikermis in Groningen
Meikermis Groningen 2009

Van 7 tot en met 17 mei 2009 zal de binnenstad weer op z’n kop staan!
De Grote Markt en Vismarkt zullen in deze periode dan weer gevuld zijn met spectaculaire attracties. Editie 2009 van de Meikermis Groningen zal grootser dan ooit zijn. Wat dacht je van het hoogste transportabele reuzenrad (60m!!) van Europa of lekker griezelen in het kasteel van Spuk, het mooiste (en engste) spookhuis van Nederland! Naast spectaculaire attracties is er natuurlijk ook veel vertier voor de allerkleinsten. Zo is dit jaar ook weer het bekende bootjesmolen weer terug waar waarschijnlijk je ouders en misschien wel opa en oma ook in hebben gezeten of kun je op safari in de Jungle Adventure. Ben je nieuwsgierig welke attracties er nog meer zijn? Kijk dan op
www.kermisingroningen.nl.

Ook dit jaar zal de kermis weer op muzikale wijze geopend worden. Op donderdag 7 mei zullen het Groningse duo Lucas en Gea en Monique Smit het startsein geven voor 11 dagen vertier! Ook is er Dinsdag 12 mei een Groningeravond met nog meer optredens. Kijk in onze agenda op www.kermisingroningen.nl voor meer informatie.

Wij wensen iedereen veel plezier op de Meikermis Groningen 2009!

Meikermiskrant 2009
ItsMagic Promotions maakt ook dit jaar de Kermiskrant voor Groningen. Vorig jaar werd de Meikermiskrant met groot enthousiasme ontvangen door publiek en exploitanten. De Meikermiskrant Groningen telt maar liefst 16 pagina’s in full colour, waarin letterlijk alle attracties, méér dan 50, aan bod komen en natuurlijk veel interessante artikelen en achtergrondinformatie. Een unieke krant dus en er wordt dan ook met grote overgave en aandacht gewerkt aan elk onderdeel van de krant.

Kortingsbonnen
Het merendeel van de zaken heeft er een aantrekkelijke korting aan toegevoegd. Terwijl we midden in een kredietcrisis zitten, maakt deze krant de kermis een stukje goedkoper. Verder veel informatie en artikelen die de redactionele pagina’s vullen. Wij wensen u, de exploitanten, de gemeente Groningen en de bezoekers dit jaar een heerlijke, plezierige en vooral ook succesvolle kermis toe!

Het team van ItsMagic Promotions
Website:
www.itsmagicpr.nl

Heb je de kermiskrant niet ontvangen?
Hij is af te halen bij alle VVV-kantoren in de provincie Groningen of kijk op www.kermisingroningen.nl.

Bron & meer informatie: www.kermisingroningen.nl (05-05-2009)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: