Miss en Mister Kermis 2008

Miss en Mister Kermis 2008 
   
Op donderdag 24 juli in de bierhal op het Willemsplein is de nieuwe Miss en Mister kermis verkozen. De Surinamer Theo Landveld won de subtitel Mister Kermis en Lue-Ann Engelhart uit Bonaire won de subtitel Miss Kermis. Zij overtuigden de jury door hun kennis over de Tilburge Kermis. De Miss en Mister Kermis 2008 hadden niet verwacht te winnen en hopen dat deze subtitel bijdraagt aan het winnen van de Miss en Mister T-Parade verkiezing.

Deze Miss en Mister kermis verkiezing is een van de onderdelen van de Miss en Mister T-Parade verkiezing 2008. Er zijn diverse subtitels te winnen. Zo zijn er in de afgelopen periode al een Miss Catwalk (Dayenne Hermanus), Miss Mundial (Bukara Uwilagije), Miss en Mister Pers (Karin Tomas en Theo Landveld) verkozen.

Vanaf 29 juli kunnen geïnteresseerden een Miss en Mister internet kiezen via www.tilburg.com. Op 9 augustus gaan alle deelnemers aan de Miss en Mister T-Parade verkiezing samen op stap in het Tilburgse uitgaansleven. Tijdens deze flamboyante stapavond worden de Miss en Mister Uitgaan 2008 gekozen.

Op zaterdag 16 augustus vindt de grote finale plaats. In La Vida worden dan uiteindelijk dé Miss en Mister T-Parade 2008 gekozen. Beiden zullen een belangrijke rol vertegenwoordigen in de kleurrijke Parade op 24 augustus.

Mundial Productions organiseert de T-Parade in samenwerking met Carnavalsstichting Tilburg en Stichting Een ster wijst de weg stap voor stap. De gemeente Tilburg ondersteunt het evenement.

Kijk ook op www.t-parade.nl.

Datum: 25-7-2008

Bron : Tilburg.com

Advertenties

Geen reacties to “Miss en Mister Kermis 2008”

  1. Netty Says:

    Lu-ann hartelijk gefeliciterd met de subtitel van kermis 2008.goeie wensen uit Bonaire van je familie en alles goed voor de Miss T parade 2008. Groetjes Van je nicht Netty uit Bonaire

  2. lily Says:

    hoi Lu-Ann hartelijk gefeliciterd met de subtil van miss kermis je weet gaar ervoor wij zij met jou groetje je lieve nichtje Lily-Ann en Lily

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: