Gebakskraam is de hele Oosteindse kermis

Gebakskraam is de hele Oosteindse kermis

door Nicole Andries

Zaterdag 8 september 2007 – OOSTEIND – De jaarlijkse kermis in Oosteind, die gisteren is begonnen, krijgt dit jaar te maken met forse tegenslagen. De exploitant van de botsautootjes, die volgens de gemeente al achttien jaar op de Oosteindse kermis staat, zou op het laatste moment hebben afgezegd.
 
Vanwege die afzegging moest ook de grijpkraam besluiten om niet naar Oosteind te komen. Die is volgens een woordvoerster van de gemeente Oosterhout namelijk afhankelijk van de autoscooter voor elektriciteit.

De woordvoerster zegt geen reden te kennen voor de late afzegging van de botsauto’s. De kermis, die gelijk valt met het Oosteinds Spektakel, krimpt door het vertrek van de autoscooter flink in omvang. Zonder de botsauto’s en grijpers blijft er eigenlijk maar één ‘attractie’ over op de kermis: de gebakskraam.

Dat wil overigens niet zeggen dat er dit weekend niets te beleven valt in het kerkdorp. Bij het Oosteinds Spektakel zijn er tal van activiteiten zoals een draaimolen, een quadbaan, een Trekker-Trek en een verhalenvertelster voor kinderen.

De organisatie van het Oosteinds Spektakel en de gemeente hebben naar eigen zeggen de afgelopen dagen hun uiterste best gedaan om nog een vervanger te vinden voor de weggevallen attracties op de Oosteindse kermis. Gisteren was dat aan het eind van de dag nog niet gelukt.

Bron : BN/DeStem

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: