Alle dagen kermis

Alle dagen kermis

AMSTERDAM – Dolgelukkig is ze met haar dochtertje Amber en haar vriend, met wie ze zo’n twee jaar samenwoont. De 22-jarige Ans uit Leeuwarden kan zich geen leuker leventje wensen.


Glamourgirl Ans Wijbenga (Foto : Dagblad De Telegraaf)

Sinds de geboorte van haar dochtertje, acht maanden geleden, is Ans fulltime moeder. Ze deed een paar jaar geleden een mbo-opleiding in de mode, maar heeft er bewust voor gekozen om er elke dag te zijn voor de kleine. ,,Dat vind ik belangrijk. Ik geniet met volle teugen. Vind het heerlijk om voor Amber te zorgen."

Elke zomer trekken Ans en haar vriend met een draaimolen door Friesland. Gezellig met haar hele schoonfamilie, waarmee ze samen een kleine kermis vormen. ,,Ontzettend leuk om te doen. We slapen in een caravan en komen overal. Je ontmoet elke dag weer nieuwe mensen. Het is een wereldje apart, superleuk altijd."

Dit jaar gaat de kleine Amber voor het eerst mee. Ans: ,,Dat zal wel wennen zijn, ’t is toch een soort kamperen. Maar gelukkig heb ik mijn ouders altijd nog. Zij staan klaar om die kleine op te vangen, mocht dat nodig zijn." Om wat bij te verdienen, maar vooral omdat ze het zo leuk vindt, doet Ans af en toe wat modellenwerk. ,,Dat deed ik al voor mijn zwangerschap en een poosje geleden heb ik de draad weer opgepakt. Gelukkig was ik mijn buik na vijf dagen alweer kwijt, dat maakte het een stuk gemakkelijker."

Via via hoorde ze over de glamourgirl en ze besloot ervoor te gaan. ,,Vond het super om mee te doen. De sfeer in de studio was top en ook met de foto’s ben ik heel blij. Ik kan iedereen aanraden om het een keer te proberen." Meer (incl. foto’s) >>>

Bron : Dagblad De Telegraaf / De Telegraaf op Zondag

(ma 5 jun 2006, 09:00 )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: